S spletnim dnevnikom želim predstaviti svojo pot v svet naravoslovne fotografije in izkušnje deliti z vsemi, ki vas narava zanima. Vsem se zahvaljujem za morebitne komentarje in vprašanja.

ponedeljek, 09. april 2012

S POLAROIDOM NAD PTIČE

V omari mi že leta stoji POLAROID model 636, za katerega ne vem, če sploh deluje. Podarili so mi ga dobri ljudje. Malo povprašam poznavalce in pobrskam po spletu, kje se da dobiti še kakšne filme. Skupina desetih bivših zaposlenih v POLAROIDU skupaj s še nekaj novimi delavci nadaljuje s proizvodnjo filmov pod skupno blagovno znamko - projekt IMPOSSIBLE.


Pričakovanja niso bila prav velika, rezultat pa tudi temu primeren. Edini ptič nad katerega sem se lahko spravil s to mašino je bil labod. Od kje so se vzele te rdeče barve, ne vem, slike pa mi delujejo naravnost psihadelične. Izbral sem filme z zlatim okvirjem, da bodo ja nekaj posebnega : )
2 komentarja:

  1. Direkt za na fejsbuk po tanovem. :)))

    OdgovoriIzbriši
  2. No tako se pa zgodi (digitalnemu) fotografu, ko preklopi na analogno. Sedaj ti je lahko jasno kako je bilo v obratni smeri:-) Sicer pa, tudi v analognih časih so bili polaroidi samo za "hudo silo"...

    OdgovoriIzbriši